Home
Over CTIM

VERKOOPTRAINING

In de visie van CTIM Consultancy op verkoop bestaat de meest optimale verkoopaanpak  op alle verkoopniveaus uit 9 stappen. Deze aanpak staat garant voor een optimaal verkoopresultaat en wordt ingetraind in 8 modules van elk 3 uur.     

De modules sluiten naadloos op elkaar aan.

Door het inventariseren van de individuele leerbehoefte van de deelnemer is de training inspirerend en leerzaan voor elk verkoopniveau.

Aan het eind van de eerste module wordt in samenspraak met de deelnemer op basis van de leerbehoeften, verkoopervaring en -niveau een individueel leerplan gemaakt zodat iedere deelnemer aan het einde van de opleiding het optimale resultaat behaalt.  

De trainingen zijn inspirerend, interactief en levendig en vragen een maximale inzet van de deelnemer voor het aanscherpen van vaardigheden door middel van rollenspel, attitude door de confrontatie met eigen gedragsaspecten en uiteraard kennis door het aanleren van de theorie. Elke week wordt een module behandeld, naast het volgen daarvan is de studiebelasting 2 - 3 uur per week.

Trainingsagenda

 

Op aanvraag van de deelnemer kan een coachingstraject worden afgesproken waarin de coach een aantal dagdelen met de verkoper meereist om het geleerde stevig in de praktijk te verankeren.    

 

CTIM Consultancy BV, +31(0)318-524 481 | info@ctim.nl