Home
Over CTIM

De basisgedachte van het schema is de waardetrechter; vanuit het verschil tussen de huidige(1) en gewenste(2) situatie in uw onderneming worden acties(3) gedefinieerd om te komen tot een meerwaarde(4). In deze trechter kan op 3 niveau's worden bijgestuurd te weten; klanten, werknemers en bedrijf. 

In totaal zijn er dus 12 doelgebieden waarop CTIM Consultancy kan coachen, trainen en managen.

Op elk van deze doelgebieden is specifieke kennis aanwezig om uw onderneming te optimaliseren. Elk van de te nemen acties wordt volgens een vast patroon uitgevoerd;

planning - uitvoering - controle - bijsturing - planning - etc.

Uiteraard weet u als ondernemer tot in detail waar het in uw onderneming om draait en heeft u een eigen visie op de basis van uw succes. CTIM Consultancy heeft uw expertise dan ook hard nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Wij bieden u als partner in business ondersteuning als het gaat om het inrichten, optimaliseren en uitvoeren van de voorgenomen acties binnen uw bedrijf.

Uit het schema wordt duidelijk dat het zwaartepunt van de activiteiten gericht is op uw medewerkers; zij zijn de instrumenten waarmee u uw onderneming kunt optimaliseren, en zij zijn in het contact met de klant van doorslaggevende betekenis voor het invullen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Het schema is toepasbaar op vrijwel iedere onderneming en is tevens en hulpmiddel bij de diagnose van aandachtsvelden in uw bedrijf; graag bespreken wij deze visie eens persoonlijk met u; het schema laten wij in ieder geval gratis bij u achter, zodat u bij vraagstukken zelf altijd een snelle analyse kunt maken! 

Wij zien uw aanvraag voor een persoonlijk onderhoud met belangstelling tegemoet!

 

CTIM Consultancy BV, +31(0)318-524 481 | info@ctim.nl